Видалити акаунт
Перейдіть у Налаштування › Центр акаунта › Керування акаунтом › Видалити акаунт. Акаунт одразу приховується й остаточно видаляється через 30 днів. Щоб скасувати, увійдіть протягом 30 днів.
Деякі записи зберігаються довше, лише якщо цього вимагає закон (наприклад, покупки чи журнали безпеки). Видалення акаунта не скасовує підписку в магазині.