Αποθήκευση του σπιτιού μου
Στο Ρυθμίσεις απορρήτου › Απόρρητο βόλτας μπορείτε να αποθηκεύσετε το σπίτι σας ώστε η εφαρμογή να σας θυμίζει να τελειώσετε τη βόλτα όταν επιστρέφετε. Δεν τερματίζει ποτέ μόνη της μια βόλτα.
Το σπίτι σας μένει σε εσάς: δεν εμφανίζεται ποτέ σε άλλους και η γύρω περιοχή είναι πάντα κρυμμένη στις κοινές βόλτες. Μπορείτε να το διαγράψετε οποτεδήποτε.