Ποιος μπορεί να δει τη βόλτα μου;
Κάθε βόλτα ξεκινά σε «Ανενεργό»: κανείς δεν σας βλέπει. Μπορείτε να επιλέξετε «Pack» (οι φίλοι στο Pack βλέπουν περιοχή περίπου 50 m) ή «Όλοι» (όσοι περπατούν κοντά και μοιράζονται κι αυτοί βλέπουν περιοχή 200 m, μόνο αν βρίσκονται εκεί τουλάχιστον τρία άτομα). Την πρώτη φορά ζητάμε τη ρητή συγκατάθεσή σας.
Η ακριβής θέση, η διαδρομή, το σημείο εκκίνησης και το σπίτι σας δεν εμφανίζονται ποτέ. Η κοινοποίηση σταματά με το τέλος της βόλτας. Οι λογαριασμοί κάτω των 18 μπορούν να κάνουν βόλτα μόνο σε «Ανενεργό».