שמירת מיקום הבית
בהגדרות פרטיות › פרטיות טיולים אפשר לשמור את הבית, והאפליקציה תזכיר לסיים את הטיול כשחוזרים. היא לעולם לא מסיימת טיול בעצמה.
הבית נשאר אצלך: הוא לא מוצג לאחרים, והאזור סביבו תמיד מוסתר בטיולים משותפים. אפשר למחוק אותו בכל עת.
בהגדרות פרטיות › פרטיות טיולים אפשר לשמור את הבית, והאפליקציה תזכיר לסיים את הטיול כשחוזרים. היא לעולם לא מסיימת טיול בעצמה.
הבית נשאר אצלך: הוא לא מוצג לאחרים, והאזור סביבו תמיד מוסתר בטיולים משותפים. אפשר למחוק אותו בכל עת.
כתבו לנו — בדרך כלל אנחנו עונים תוך כמה ימים: [email protected]