Lagre hjemmet mitt
I Personverninnstillinger › Personvern for turer kan du lagre hjemmet ditt, slik at appen minner deg om å avslutte turen når du er tilbake. Den avslutter aldri en tur selv.
Hjemmet ditt blir hos deg: det vises aldri for andre, og området rundt er alltid skjult på delte turer. Du kan fjerne det når som helst.