Hvem kan se turen min?
Hver tur starter på «Av»: ingen ser deg. Du kan velge «Pack» (Pack-venner ser et område på omtrent 50 m) eller «Alle» (folk i nærheten som også deler, ser et område på 200 m, bare hvis minst tre personer er der). Første gang ber vi om ditt uttrykkelige samtykke.
Nøyaktig posisjon, rute, startpunkt og hjemmet ditt vises aldri. Delingen stopper når turen er over. Kontoer under 18 kan bare gå tur med «Av».