TAILYSMATE

Mijn thuislocatie opslaan

In Privacy-instellingen › Privacy bij wandelingen kun je je huis opslaan, zodat de app je eraan herinnert de wandeling te beëindigen als je terug bent. De app beëindigt een wandeling nooit zelf.

Je huis blijft van jou: het wordt nooit aan anderen getoond en het gebied eromheen is bij gedeelde wandelingen altijd verborgen. Je kunt het altijd wissen.

Wandelingen, weer & Rustmodus

Nog hulp nodig?

Schrijf ons — we antwoorden meestal binnen een paar dagen: [email protected]