Зберегти домашню адресу
У Налаштування приватності › Приватність прогулянок можна зберегти дім, щоб застосунок нагадував завершити прогулянку після повернення. Сам він прогулянку ніколи не завершує.
Дім залишається тільки у вас: його ніколи не показують іншим, а область довкола завжди прихована на спільних прогулянках. Його можна видалити будь-коли.