Вийти з родини або видалити учасника
Учасники можуть вийти будь-коли зі сторінки родини улюбленця. Власник може видалити учасника будь-коли. В обох випадках людина одразу перестає бачити догляд і нагадування.
Якщо власник і учасник заблокують одне одного, членство припиняється автоматично.