הפיכת החשבון לפרטי
מפעילים „חשבון פרטי” בהגדרות פרטיות. אז רק עוקבים מאושרים רואים את הפוסטים וה-Tailies הרגילים שלך, ועוקבים חדשים הופכים לבקשות.
מודעות אבדו ונמצאו ומודעות אימוץ נשארות ציבוריות כדי לעזור. שם גם שולטים בהודעות, בתיוגים ובסטטוס המקוון.