Ενημερώσεις από τον φροντιστή
Ο φροντιστής μπορεί να στέλνει σύντομες σημειώσεις και φωτογραφίες από την ίδια σελίδα και εσείς λαμβάνετε ειδοποίηση. Οι φωτογραφίες είναι ιδιωτικές: τις βλέπετε μόνο εσείς και τα μέλη της οικογένειας μέσω συνδέσμων που παύουν να λειτουργούν σε περίπου δύο ημέρες.
Μπορείτε να διαγράψετε μια ενημέρωση. Ενημερώσεις και φωτογραφίες διαγράφονται αυτόματα 7 ημέρες μετά τη λήξη της κάρτας (ή όταν διαγράψετε το κατοικίδιο ή τον λογαριασμό σας).