Απενεργοποίηση του συνδέσμου φροντιστή
Στο Κάρτα φύλαξης πατήστε απενεργοποίηση συνδέσμου. Η σελίδα σταματά αμέσως να λειτουργεί για όλους όσοι έχουν τον σύνδεσμο.
Ο σύνδεσμος λήγει και μόνος του την ημερομηνία που επιλέξατε. Μπορείτε να κοινοποιήσετε νέο σύνδεσμο όποτε χρειαστεί.