Updates van je oppas
Je oppas kan via dezelfde pagina korte notities en foto’s sturen, en jij krijgt een melding. Foto’s zijn privé: alleen jij en je familieleden zien ze, via links die na ongeveer twee dagen verlopen.
Je kunt een update verwijderen. Updates en foto’s worden automatisch verwijderd 7 dagen nadat de kaart eindigt (of als je het huisdier of je account verwijdert).