Správy od opatrovateľa
Opatrovateľ môže z tej istej stránky posielať krátke poznámky a fotky a vy dostanete upozornenie. Fotky sú súkromné: vidíte ich len vy a členovia rodiny cez odkazy, ktoré prestanú fungovať zhruba po dvoch dňoch.
Správu môžete zmazať. Správy a fotky sa automaticky zmažú 7 dní po skončení karty (alebo keď zmažete miláčika či účet).