Vypnutie odkazu opatrovateľa
V Karta opatrovateľa ťuknite na vypnúť odkaz. Stránka okamžite prestane fungovať pre všetkých, ktorí odkaz majú.
Odkaz tiež sám skončí vo zvolený deň. Nový odkaz môžete zdieľať, kedykoľvek ho potrebujete.
V Karta opatrovateľa ťuknite na vypnúť odkaz. Stránka okamžite prestane fungovať pre všetkých, ktorí odkaz majú.
Odkaz tiež sám skončí vo zvolený deň. Nový odkaz môžete zdieľať, kedykoľvek ho potrebujete.
Napíšte nám – zvyčajne odpovedáme do niekoľkých dní: [email protected]