Uppdateringar från djurvakten
Djurvakten kan skicka korta anteckningar och foton från samma sida, och du får en avisering. Foton är privata: bara du och dina familjemedlemmar ser dem, via länkar som slutar fungera efter ungefär två dagar.
Du kan radera en uppdatering. Uppdateringar och foton raderas automatiskt 7 dagar efter att kortet upphört (eller när du raderar djuret eller ditt konto).