Перевести профіль у пам’ятний
Відкрийте меню в профілі улюбленця й оберіть пам’ятний режим. Можна додати дату (вона потрібна лише для необов’язкового нагадування в річницю) і одним тихим повідомленням повідомити друзів із Pack і підписників.
Нічого не стається випадково: пам’ятний режим можна скасувати протягом 30 днів.