TAILYSMATE

Блокиране на някого

Отворете профила или чата му и изберете Блокирай. Няма да се виждате, човекът няма да може да ви пише, а общото Семейство приключва.

Той не се уведомява. Отблокирате от Блокирани акаунти.

Поверителност и безопасност

Още ви трябва помощ?

Пишете ни — обикновено отговаряме до няколко дни: [email protected]