Превръщане на профила в личен
Включете „Личен профил“ в Настройки за поверителност. Тогава обичайните ви публикации и Tailies виждат само одобрени последователи, а новите следвания стават заявки.
Обявите „Изгубени и намерени“ и за осиновяване остават публични, за да могат да помогнат. Там управлявате и съобщенията, отбелязванията и статуса онлайн.