Поверително разглеждане
С Tailysmate+ можете да включите „Поверително разглеждане“ в Настройки за поверителност. Докато е включено, не се показвате сред посетителите на профилите, които разглеждате.
Това е взаимно: при поверително разглеждане не виждате и своите посетители.