TAILYSMATE

Blockera någon

Öppna profilen eller chatten och välj Blockera. Ni ser inte varandra, personen kan inte skriva till dig och en gemensam Familj upphör.

Personen meddelas inte. Häv blockeringen i Blockerade konton.

Integritet & säkerhet

Behöver du fortfarande hjälp?

Skriv till oss – vi svarar oftast inom några dagar: [email protected]