Hantera mina samtycken
Valfria samtycken – som reklammejl eller reklamaviseringar och att dela promenadplatsen – finns i Inställningar › Sekretess › Samtycken. Att stänga av dem påverkar aldrig ditt konto.
Återkallar du samtycket till promenaddelning stoppas all livedelning direkt.