Mijn toestemmingen beheren
Optionele toestemmingen — zoals promotiemails of -meldingen en het delen van je wandellocatie — vind je in Instellingen › Privacy › Toestemmingen. Uitzetten heeft nooit gevolgen voor je account.
Trek je de toestemming voor wandelen delen in, dan stopt elk live delen meteen.