TAILYSMATE

Privé browsen

Met Tailysmate+ kun je ‘Privé browsen’ aanzetten in Privacy-instellingen. Zolang het aan staat, verschijn je niet tussen de bezoekers van profielen die je bekijkt.

Het werkt wederzijds: tijdens privé browsen zie je ook je eigen bezoekers niet.

Privacy & veiligheid

Nog hulp nodig?

Schrijf ons — we antwoorden meestal binnen een paar dagen: [email protected]