יצירת קישור לשמרטף
פותחים פרופיל › טיפול › כרטיס שמרטף, ממלאים את ההוראות ובוחרים כמה זמן הקישור עובד: 1, 3, 7, 14 או 30 ימים. ואז משתפים.
שינויים מאוחרים יותר מופיעים מיד באותו קישור. שיתוף מחדש אחרי שהקישור הסתיים יוצר קישור חדש — ישנים לא חוזרים לעבוד.