כיבוי קישור השמרטף
בכרטיס שמרטף מקישים „כיבוי הקישור”. הדף מפסיק לעבוד מיד לכל מי שיש לו את הקישור.
הקישור גם מסתיים לבד בתאריך שבחרת. אפשר לשתף קישור חדש מתי שצריך.
בכרטיס שמרטף מקישים „כיבוי הקישור”. הדף מפסיק לעבוד מיד לכל מי שיש לו את הקישור.
הקישור גם מסתיים לבד בתאריך שבחרת. אפשר לשתף קישור חדש מתי שצריך.
כתבו לנו — בדרך כלל אנחנו עונים תוך כמה ימים: [email protected]