עדכונים מהשמרטף
השמרטף יכול לשלוח הערות קצרות ותמונות מאותו דף, ואת/ה מקבל/ת התראה. התמונות פרטיות: רק את/ה ובני המשפחה רואים אותן, דרך קישורים שפגים תוך כיומיים.
אפשר למחוק עדכון. עדכונים ותמונות נמחקים אוטומטית 7 ימים אחרי שהכרטיס מסתיים (או כשמוחקים את החיה או את החשבון).